UŞAK TİCARET BORSASI EGE İLLERİ TANITIM GÜNLERİ VE ETKİNLİKLERİN DE

12.12.2014

Ankara’da bu yıl 7’incisi düzenlenen  Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri kalabalık bir davetli ve ziyaretçi topluluğu tarafından açıldı. Ege Bölgesini oluşturan Uşak ile birlikte Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa ve Muğla illerinin Ankara’da faaliyet gösteren vakıf, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelmesi ile oluşturulan ve ilimizin de kurucuları arasında yer aldığı EGEM Platformu tarafından 11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Ege İlleri 7. Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri gerçekleştiriliyor.

Bölgeye ait Halk Oyunları gösterileri, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Tasavvuf Müziği ve orkestra konserleri, mesir macunu, tarhana, keşkek ikramının da yapıldığı  ve 4 gün sürecek olan etkinlikte; Ege Bölgesinin tarım, turizm, sanayi ve ticaret potansiyeli ile tarih, kültür, doğal kaynaklar, el sanatları yönünden zenginliğinin tanıtılması amaçlanıyor.

Uşak Ticaret Borsası etkinliğin tanıtımına katkı sağlayarak Uşağın en iyi şekilde tanıtılması için hazır bulundu
Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer, Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Özden ve Bekir Kütük Uşak ili  standına gelen  ziyaretçiler  ile bir araya geldiler.

Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer, aynı zaman da etkinlikle ilgili Pamukkale Tv’ye bir demeç verdi. Mustafa Sezer, ‘’Sanayi, kültür,tarım ve  bilim şehri Uşak ilimiz sanayisiyle olduğu kadar, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle, turizm potansiyeliyle ve tarımsal ürünleriyle  dikkat çekmektedir. İllerin de tanıtıma, bilgi ve tecrübe paylaşımına ve işbirliğine ihtiyacı vardır. Bu etkinlikler aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin de pekişmesine vesile oluyor.Marka şehir olmak için değerlerimizin ve ürettiklerimizin tanıtımı ve paylaşımı çok önemli. Uşak Ticaret Borsası olarak bizler ilimizde yetişen özel lezzetlerin bir araya geldiği hediye ürünler ile etkinliğimizde yer aldık. Ege Bölgesi İlleri Tanıtım Günlerine başkentteki Uşaklıları ve ilimizi tanımak isteyen tüm vatandaşlarımızın bu etkinliği ziyaret etmelerini istiyoruz’’ dedi.